Teerfeest 2016

Wanneer:
26/11/2016 @ 18:00
2016-11-26T18:00:00+01:00
2016-11-26T18:15:00+01:00
Waar:
feestzaal De Hazelaar (ingang Witvrouwenveldstraat)
Kosten:
20 € muzikant ; 40 € niet-muzikant

Op zaterdag 26 november starten de feestelijkheden voor alle muzikanten, medewerkers, sympathisanten, ereleden, … waarmee we hen willen bedanken voor hun inzet van het voorbije jaar.

Om 18u worden we met zijn allen verwacht voor het aperitief in de feestzaal van de Hazelaar. Binnenkomen doe je via de ingang aan de Witvrouwenveldstraat. Na het aperitief kunnen de deelnemers plaatsnemen aan tafel, waar ze kunnen genieten van een uitgebreide maaltijd. Net zoals de voorbije jaren wordt de catering van deze avond verzorgd door Catering Baron Domenicus. Dit jaar wordt er geopteerd voor bediening aan tafel. Met de menu hieronder laten we u alvast watertanden. Voor deze menu vragen wij aan muzikanten 20 euro en aan niet-muzikanten 40 euro. Inschrijven kan je doen via onderstaande strook en is verplicht. Deze inschrijvingsstrook met het gepaste geld bezorg je ten laatste op 18 november 2016 aan het secretariaat bij Tom en Ilse.

Na het eten kunnen de aanwezigen nog even hun benen strekken en dansen. Om er een onvergetelijk feest van te maken, zijn we nog op zoek naar gepaste (dans)muziek. Ben je fan van een nummer? Of ken je het perfecte nummer om uit de bol te gaan? Laat het ons dan weten! Stuur hiervoor een mailtje naar katrien_marckx@hotmail.com.

Het teerfeest stopt echter niet op zaterdag. Ook op zondag 27 november staat er een activiteit gepland. Traditiegetrouw luistert de harmonie de eucharistieviering van 11u op in de Sint-Martinuskerk. Daarna trekken we naar onze ereledencafés om een drankje te nuttigen. Eindigen doen we met pistolets in de feestzaal. Ook hiervoor is het noodzakelijk om je in te schrijven!


MENU

Voorgerecht
Zaligheid van “Scampi Baron Domenicus”

Soep
Velouté van boschampignons

Sorbet
Sorbet van Granny Smith-appel overgoten met champagne

Hoofdgerecht
Parelhoenfilet gevuld met broccoli

Kroketjes
Broccolipuree
Geglaceerde wortel
Roomsausje

Trio van dessertjes
Duo van chocolade
Speculaasbavarois
Crème brûlée
Vers fruit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *